På terrassen i mørket

Sprog: Dansk
Udgivet: 22-09-2015
ISBN10: 8702171333
ISBN-13: 9788702171334

”Kan jeg elske en anden uden at forsvinde fra mig selv”

Efter bruddet med Jostein rejser socialantropologen Paula til Sydspanien. Her vil hun sælge seksuelle tjenester for at komme tvivlen til livs: Vil han have mig? Jostein siger godt nok, at han vil, men han lader hende ikke mærke det. Paulas projekt er at finde frem til glæden, styrken og trygheden i det seksuelle forhold.

Hun opholder sig i gæstehuset ved Malagas universitet, som er højt beliggende med udsigt over havet. Aftnerne tilbringer hun på terrassen, hvor hun taler med Vera, biolog og forsker fra Ecuador. Vera tager Paula med på en rejse ind i sig selv, hvor dyrene og de indre billeder bliver levende. Barndom og forladthed og længslen efter nærhed væves sammen.

”Der må findes en måde at elske på som er min (…) en måde som ikke er et sår. Som er god, som er hvile, som er velkomst.”

På terrassen i mørket handler om sorg. Om hvad kærlighed og seksualitet er og kan være. Om at falde fra hinanden og heles igen.

Fil størrelse: 370 KB

Ørstaviks bøker er oversatt til 18 språk, har fått en haug med priser, og «På terrassen i mørket» ble solgt til Danmark allerede før den var ferdig. Med.

På terrassen i mørket has 28 ratings and 3 reviews. Bjørnar said: Fine tanker om tapt kjærlighet og sorg. Interessante betraktninger rundt barndommens in.

På terrassen i mørket er en roman hvor dyrene og de indre bildene blir levende. Margaret Mead og Gregory Bateson, barndom og forlatthet og lengselen etter nærhet.

Pris: 144,-. pocket, 2015. Sendes innen 2‑5 virkedager. Kjøp boken På terrassen i mørket av Hanne Ørstavik (ISBN 9788249515202) hos Adlibris.com. Fri frakt fra. På terrassen i mørket er en roman hvor dyrene og de indre bildene blir levende. Margaret Mead og Gregory Bateson, barndom og forlatthet og lengselen etter nærhet. Ørstavik er på sitt beste når ho gyv laus på rå og usminka kjensler med eit insisterande og borande intellekt, skriv bokmeldar Marta Norheim om «På terrassen i.

Køb På terrassen i mørket. ”Kan jeg elske en anden uden at forsvinde fra mig selv” Efter bruddet med Jostein rejser socialantropologen Paula til Sydspanien. Forfatter: Hanne Ørstavik, Titel: På terrassen i mørket, Pris: 190,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet ‘På terrassen i mørket’ av Hanne Ørstavik – Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne. Tenkepause: Hanna Ørstavik utforskar kjærleikssorg og emosjonelle mønster frå barndommen, men spinn for lenge på tråden frå i fjor.

I romanen Hanne Ørstavik.

På terrassen i mørket

Leave a Reply