Rejsen til jorden

Sprog: Dansk
Sideantal: 33
Udgivet: 19-09-2008
ISBN10: 8773783048
ISBN-13: 9788773783047
Forlag: Politisk revy

Jordboere er ikke de eneste, der er nysgerrige for, om der er andet liv i rummet. Nej – Flop fra kartoffelfolket i det ydre rum er mindst ligeså nysgerrig.

“Rejsen til jorden” handler om Flop, der beslutter sig for at rejse hele vejen til Jorden, for at undersøge planeten. Det er en lang og farefuld færd, men mon ikke han kommer frem til sidst?

“Rejsen til jorden” er en herlig billedbog af Jakob Martin Strid, som er kendt for sine sjove børnebøger. Al tekst rimer og giver de små en fantastisk og livsglad historie, som de helt sikkert vil kunne huske.

Jorden er den tredje planet i solsystemet regnet fra Solen og har den største diameter, masse og tæthed af jordplaneterne. Jorden benævnes også Verden, (Jord.

Udflugt til klippebyen Petra i Jordan. I Jordans ørken, for enden af en to kilometer lang klippespalte gemmer der sig et af verdens nye, store vidundere – den. Rejs til Italiens tredje største by og få nogle anderledes oplevelser i julen. En levende by, hvor det historiske centrum er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Togrejse Jorden rundt.

Rusland – Moskva Rejsefortælling af kim Greiner. Juli 2012. Del 7.

Nattoget og ankomst til Moskva.

På vores togtur Jorden rundt var vi. På Florida Keys finder du en af USA’s mest spektakulære landeveje, Overseas Highway. 126 miles/ 202 km gennem paradis fra Everglades til Key West. Tag med ud på. www.rejsefortaelling.dk og landbohoejskolenshave.dk I hele 2016 har hjemmesiden haft 379.141.

En rejse til Mauritius er noget af det tætteste, du kommer paradis på jorden.

Se alle vores luksusrejser til Mauritius og aktuelle tilbud.

Homepage of Jacob Martin Strid. Klik på bøgerne for at læse mere Her har du en oversigt over alle de byer, som du kan besøge på en rejse til Malaysia (Borneo). Scroll ned og lær mere om, hvad de forskellige byer har at byde på. Vejen til menneskelig Blomstring behøver ikke at være raketvidenskab forbeholdt de få! Energy2work med Vibeke Drevsen Bach i front, drives ud fra en livslang.

Rejsen til jorden

Leave a Reply