Rettidig omsorg

Sprog: Dansk
Sideantal: 194
Udgivet: 15-03-2012
ISBN10: 8702130645
ISBN-13: 9788702130645

Her har Jens Moberg et personligt ærinde: at fortælle om de grundtanker, der ligger bag hans ledelsesform. Det er en fortælling om hans egen bevægelse fra at blive udnævnt til chef til at blive valgt som leder af sine medarbejdere. Og det er en fortælling om en særlig måde at være leder på.

For Jens Moberg er omsorg et nøglebegreb: ”Det er vigtigt at drage den nødvendige omsorg for kunder og medarbejdere, i den rette dosis og i den rette form. Jeg er af den overbevisning, at hvis medarbejderne får rettidig omsorg, vil de sørge for den rettidige omhu, som er så vigtig for virksomheden og dens resultater”. Han kender også til modsætningen: ”I organisationer med en udbredt grad af ordreafgivelse og efterfølgende kontrol og repressalier gør medarbejderne, hvad de får besked på, fordi de er bange for chefen. Dette er management by fear. Sådanne organisationer og medarbejderne yder langt fra deres optimale.”

Jens Moberg er kendt for at skabe omsætning, præstation og bundlinjer. Gennem sin særlige lederstil har han fået sine organisationer til at præstere mere end de fleste. I Rettidig omsorg får man en sjældent personligt leveret opskrift på en ny og fremtidsrettet lederstil. Faktisk har man følelsen af at have været i selskab med lederen og personen Jens Moberg, når man har læst bogen – og i godt og lærerigt selskab!

Bogen er illustreret af Anders Morgenthaler.

Forfatterens royalties fra bogen bliver fordelt ligeligt mellem Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen.

Jens Moberg er nomineret til Årets leder 2009. Se, hvem der ellers er nomineret og stem her.

 

 

Steen Hildebrandt gav Rettidig omsorg seks huer i Børsen: Jens Moberg er obligatorisk ferielæsning.

Se interview med Jens Moberg på Børsen TV.

Lyt også til interview med Jens Moberg fra P1.

Jens Moberg var gæst i TV2 Lorry Ugen igen.

Rettidig omsorg er også nævnt på K Forum – på redaktionens sommerferie-læse-liste.

Læs også Lars Kolinds anmeldelse af Rettidig omsorg.

Læs også Klaus Lunds anmeldelse af Rettidig omsorg.

 

Fil størrelse: 1521 KB

16 film om rettidig omsorg Børnerådet har lavet 16 korte temafilm om tidlig opsporing af omsorgssvigt blandt 6-12-årige. De 16 temafilm kan bruges som udgangspunkt. 8/15/2013 · Sundhedsplejerske møder Anette Bryndum Larsen allerede børnene. I filmen gennemgår hun observationer, samarbejde med forældre og andre faggrupper. 3/19/2013 · I Holbæk Kommune mødes pædagoger, lærere, skoleleder, psykologer, socialrådgiver, sundhedsplejesker og nogle gange også forældrene i et konsultativt. Rettidig omsorg er en fremragende bog og “must” læsning selv i en travl tid! Adm. direktør Klaus Lund, Klaus Lund & Partnere ApS. Læs resten af anmeldelsen på. Læs om Rettidig omsorg. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788702126358, køb den her Dette er billigbogsudgaven af Rettidig omsorg.Her har Jens Moberg et personligt ærinde: at fortælle om de grundtanker, der ligger bag hans ledelsesform. Rettidig omsorg skrevet af Jens Moberg. ISBN 978-87-02-07788-9 (Gyldendal Business) Rettidig omsorg er en fremragende bog og ”must” læsning selv i en travl tid! I Rettidig omsorg får man en sjældent personligt leveret opskrift på en ny og fremtidsrettet lederstil. Faktisk har man følelsen af at have været i selskab med. Her har Jens Moberg et personligt ærinde: at fortælle om de grundtanker, der ligger bag hans ledelsesform. Det er en fortælling om hans egen bevægelse fra 1 Rettidig omsorg 16 temafilm om underretning for faggrupper, der arbejder med børn ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER

Rettidig omsorg

Leave a Reply