Søhelten

Sprog: Dansk
Sideantal: 62
Udgivet: 04-11-2016
ISBN10: 8711586044
ISBN-13: 9788711586044

Sagde I umuligt? Godt! Så vil vi gøre det umulige. Fjenden har ikke fantasi til at forestille sig, at vi tør nærme os Dynekilen. Altså vil vi gøre det og overrumple ham. Er der nogen indvendinger?

Kun en enkelt mand vovede at tage ordet.

Der ligger et kanon-batteri på en lille ø lidt længere inde i fjorden, sagde han. Hvordan skal vi komme forbi øen uden at blive skudt sønder og sammen?

Søhelten Tordenskjold rodede sig ud i nogle fantastiske og til tider dumdristige eventyr, og i denne letlæselige bog har Bent Faurby samlet et ordentligt udbud af hans bedrifter i krigen mod svenskerne.

Bent Faurby (f.1938) er en dansk fag- og børnebogsforfatter og folkeskolelærer. Han voksede op i en lærerfamilie i Kolding og følte det derfor naturligt selv at gå lærer-vejen. Han blev uddannet i 1960 og flyttede få år efter, i 1962, til Grønland, hvor han underviste i Upernavik i Nordvestgrønland. Mødet med det smukke land med den barske natur inspirerede Bent Faurby til at skrive to fagbøger om Grønland. Men også hans store interesse for sport har sat sine spor i forfatterskabet, hvor flere af bøgerne kredser om sport, spænding og konkurrence og de følelser, det vækker i børn og unge. Bent Faurby har i tidens løb udgivet mere end 70 bøger, hvoraf en del er letlæsningsbøger for børn.

Bent Faurby debuterede i 1977 og er især kendt for sin bogserie om drengen Tom og hans mange hverdagseventyr.Fil størrelse: 2130 KB

10/11/2011 · Foreningen Køge Maritime Aktivitetscenter brugte 12 år på at bygge linieskibet Christianus Quintus. Søhelten Niels Juels linieskib. I dag er det søhelten Tordenskiolds 325 års fødselsdag. Det fejres med festgudstjeneste i Holmens Kirke, hvor Kronprinsen også deltager. På Orlogsmuseet. Tordenskjolds dumdristighed gav ham mange sejre i krigen mod svenskerne, men den var også skyld i hans alt for tidlige død Søhelten Niels Juel´s sønnesøn af samme navn, Kammerherre Niels Juel boede på slottet fra 1723 til sin død i 1766, var en meget energisk mand. ”Traditionen tro blev der den 4. oktober nedlagt en krans ved mindesmærket for søhelten Iver Huitfeldt, der afgik ved døden på denne dag i 1710 ombord på. Tordenskjolds dumdristighed gav ham mange sejre i krigen mod svenskerne, men den var også skyld i hans alt for tidlige død Læs om e-bogen Søhelten eller køb den hos Liveboox.com.

E-bogens ISBN er 9788711586044 ‘Sagde I umuligt? Godt! Så vil vi gøre det umulige. Fjenden har ikke fantasi til at forestille sig, at vi tør nærme os Dynekilen. Altså vil vi gøre det og.

Søhelten

Leave a Reply