Som stjernerne står (Losing It, nr. 1)

Sprog: Dansk
Sideantal: 299
Udgivet: 01-04-2016
ISBN10: 8711513055
ISBN-13: 9788711513057
Forlag: Lovebooks

Bliss Edwards er noget for sig selv. En kontrolfreak, der snart er færdig med sin uddannelse, og som har et stort socialt netværk. Men tilfreds er hun ikke. Hun er 22 år og har aldrig været i seng med en fyr – kan det nu også være rigtigt? Bliss beslutter sig for at gøre noget ved det.

Vora Carmack står bag Som stjernerne står, der er er en vidunderlig, underholdende og romantisk roman om ungdom og kærlighed. Bliss beslutter sig for at finde et one night stand og få den første gang overstået, men det bliver en pinlig affære. Det viser sig dog, at det har sine fordele.

Som stjernerne står handler om venskab, kærlighed og om at blive voksen.

Læs om Som stjernerne står (Losing It, nr. 1). Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788711513057, køb den her Jeg har læst bogen Som stjernerne står af. Bogen Som stjernerne står er første bog i serien Losing.

Det er ikke nødvendigt at læse bog nr. to. Lunefuld læsning; Som stjernerne står; Lunefuld læsning > Delhis smukkeste hænder > Tåge over Darjeeling > Yogi i Østerlen Køb Som stjernerne står. En vidunderligt sjov og romantisk historie om at turde give slip og miste kontrollen et øjeblik for endelig at møde. Om Som stjernerne står som mp3-lydbog. En vidunderligt sjov og romantisk historie om at turde give slip og miste kontrollen et øjeblik for endelig at møde. Låner- eller cpr-nr. Pinkode. Log ind med.. Losing it: 1 ;. Fordi andre der også kunne lide Som stjernerne står har anbefalet dette. Låner- eller cpr-nr. Pinkode. Log ind med.. Som stjernerne står. Af Cora Carmack (2016). Losing it: 1 ; Læs om Som stjernerne står i kategorien Skønlitteratur med ISBN nr. 9788711513057 fra forlaget Lovebooks. En vidunderligt sjov og romantisk historie om at turde. Låner- eller cpr-nr. Pinkode (5 tal) Log ind med.. Losing it: 1 ;. Som stjernerne står (mp3) Låner- eller cpr-nr. Pinkode.

Log ind med.. Som stjernerne står. Af Cora Carmack (2016). Losing it: 1 ;

Som stjernerne står (Losing It, nr. 1)

Leave a Reply