Sømandshistorier

Sprog: Dansk
Sideantal: 140
Udgivet: 11-02-2014
ISBN10: 8771457062
ISBN-13: 9788771457063
Forlag: Books on demand

Bogen er en beretning om en 10-årig forældreløs dreng, der kommer i pleje ved en skipperfamilie på Thurø, og en beretning om, hvordan han klarer sig i livet. Bogen indeholder en del sømandshistorier, der blev fortalt på de mange danske skibe i slutningen af sidste århundrede samt sande fortælinger, mindre sande, sjove og nogle der er opdigtede.

Her vil jeg samle gode og underholdende sømandshistorier fra det virkelige liv. Alle læsere er velkomne til at bidrage til siden med en god historie om sjove og. Køb ‘Sømandshistorier’ bog nu.

Bogen er en beretning om en 10-årig forældreløs dreng, der kommer i pleje ved en skipperfamilie p&#229. Læs om Sømandshistorier – livet på havet. Udgivet af Books on demand. Bogens ISBN er 9788771457063, køb den her Abstract. Illustrated cover.Forord.–Af Bjørneslaegtens familiehistorie–Andre historier.Mode of access: Internet Forfatteren undskylder på forhånd for lommefilosofien, og håber at læsningen er behagelig, navlekiggeriet til trods! Jeg ville rigtigt ud at sejle. Som ung sømand oplevede jeg utrolige ting. Lad dette være en opfordring til alle der har sejlet til at fortælle en god historie. Her er en af mine skøre. ‘Å de.

Sømandshistorier. (Danish Edition) [Holger Drachmann] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. This is a reproduction of a book published before 1923. Vejen stik øst fra Egtved mod gårdene Ballesgårde, Hjelmdrup, Borlev og videre mod Gravens er ikke så gammel. Der findes et gammelt foto på arkivet, hvor vejen. 26.08.2013 · Gode gamle gutter og deres lastbiler pajinipacici.

Loading. Unsubscribe from pajinipacici? Cancel Unsubscribe. Working. Subscribe Subscribed.

Sømandshistorier

Leave a Reply