Spis dig fra overgangsalderen

Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Udgivet: 15-03-2016
ISBN10: 8740032329
ISBN-13: 9788740032321

Kan du spise dig fra overgangsalderen?Ja, du kan spise dig fra hedeture, søvnbesvær og mange af de andre gener, som følger med.Maden i denne bog er designet til kvinder midt i livet. Med bogen i hånden kan du slippe for hormonterapi og i stedet lære at skrue på en række elementer i kosten, så du spiser dig fra dine symptomer.Bogen er både en kogebog og en håndbog og viser, hvordan du med særlige ingredienser i te, smoothies og madretter kan få det meget bedre. Uden bivirkninger. Råd og opskrifter fokuserer på at støtte og opbygge kroppen bedst muligt. Vejen er sund og grøn mad spækket med planteøstrogen, vitamin, protein og andre sunde stoffer. Planteøstrogener er særlige stoffer, som vikarierer for kroppens eget østrogen og bringer ro til et hormonsystem i oprør. Der er opskrifter i lange baner, og der er lister og planer for, hvordan du kan ændre kosten skridt for skridt. Du finder særlig hjælp til at styre hedeturene, få ro på søvnen og styre vægten. Der er også gode råd, hvis du lider af dårligt humør, dårlig hukommelse eller nedsat lyst til sex. Derudover finder du forslag til gennem maden at forebygge osteoporose og andre sygdomme, som lettere opstår fra nu af. Maden er komponeret til kvinder fra 40-års-alderen og op, men er også god og nærende for mænd og børn. Familien kan sagtens spise med. Velbekomme.Fil størrelse: 12343 KB

Spis som mayakvinder – og spis dig fra overgangsalderen. I et spændende studie lavet af en medicinsk antropolog fra University of California, blev græske kvinder og mayakvinder interviewet om deres oplevelse af overgangsalderen. Studiet viser, at der er en sammehæng mellem kost og graden af gener i overgangsalderen. Spis dig fra overgangsalderen af Søren Lange, Mikael Bitsch og Mette Bender er en selvhjælpsbog og kogebog til dig, der så vidt muligt, vil undgå tegnene på, at overgangsalderen er nær. Bogen er din guide væk fra overgangsalderen… Spis dig til en gladere overgangsalder.. Derfor var det også naturligt for mig at finde ud af, om man kunne spise sig fra overgangsalderen. Spis dig fra overgangsalderen. Af Mette Bender, Mikael Bitsch, Søren Lange. Kan du spise dig fra overgangsalderen? Ja, du kan spise dig fra hedeture, søvnbesvær og … Spis dig fra generne i din overgangsalder. Overgangsalder og kost er en vigtig kombination, hvis du gerne vil undgå mange af dine gener i overgangsalderen. Kan du spise dig fra overgangsalderen? Ja, du kan spise dig fra hedeture, søvnbesvær og mange af de andre gener, som følger med. Maden i denne bog er Kan du spise dig fra overgangsalderen? Ja, du kan spise dig fra hedeture, søvnbesvær og mange af de andre gener, som følger med. Maden i denne bog er … Spis dig gennem overgangsalderen..

Løb dig gennem overgangsalderen.. Få nyheder om sundhed fra Netdoktor hver uge. Opskriften er fra Spis dig fra overgangsalderen af Mikael Bitsch, Søren Lange og Mette Bender, 256 sider, Politikens Forlag. Er du kommet i overgangsalderen? Det her skal du spise for at sænke risikoen for tidlig overgangsalder og for at slippe af med humørsvingninger og hedeture.

Spis dig fra overgangsalderen

Leave a Reply