Spis dig glad

Sprog: Dansk
Sideantal: 153
Udgivet: 19-10-1999
ISBN10: 8777281292
ISBN-13: 9788777281297
Forlag: Klitrose

Det positive i denne bog er, at vi altid selv kan gøre en indsats. I stedet for at lade sig behandle og være passiv i sygdomsprocessen, kan vi vælge at tage aktiv del i sundhedsprocessen. Bestemte madvarer og sammensætningen af vores måltider, danner de samme processer i hjernen som lykkepiller og anden nervemedicin.

Kostfaktorer, vitamin- og mineralmangel er ofte oversete årsager til depression.

We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Spis dig glad og sund.

3.3K likes. Min mad på godt og ondt, sjovt og for det meste sundt. Følg os på Instagram – der er flere opskrifter. Søg på Gladogsund En fryd for ganen – og for øjet. Restaurantens buffet har altid mindst 8 forskellige slags kød samt tilbehør, forretterm supper og Aalborg bedste salatbord. Spis dig glad: Depression og vinterdepression: Ernæringsterapeut Marianne Fjordgård: Forlaget Klitrose. Pris 148,-Antallet af danskere, der rammes af depressioner. Læs om Spis dig mæt & glad – LCHF low carb, high fat. Udgivet af Politiken. Bogens ISBN er 9788740009729, køb den her Tip! Spis dig lykkelig. En glad fordøjelse gør dig glad i låget, så tænk ikke bare på, hvad du spiser, men også på, hvordan du spiser.

LCHF – spis dig mæt og glad er en bog til alle, der er trætte af humørsvingninger, sukkertrang, dårlig appetitregulering og ikke mindst elevatorvægt.

Den er Læs om Spis dig glad – depression og vinterdepression. Udgivet af Klitrose. Bogens ISBN er 9788777281297, køb den her Spis dig Glad er Værftet restaurant & bar’s medlemsklub – Du kan også være med.

Kortet er helt GRATIS – og du får point hver gang du spiser eller handler. Driller vægten, svinger humøret, og har du problemer med menstruation, fertilitet og hedeture? Med sund kost kan du hjælpe dine hormoner i balance, her er en.

Spis dig glad

Leave a Reply