Svantes viser

Sprog: Dansk
Sideantal: 112
Udgivet: 15-08-2016
ISBN10: 8702186446
ISBN-13: 9788702186444
Forlag: Gyldendal

Genudgivelse i paperback.

Bogen handler om den næsten ukendte, muligvis afdøde lyriker Svante Svendsen, som bad Benny Andersen om at sætte musik til sine viser.

Foruden viserne og noderne, som er aftrykt i bogen, giver Benny Andersen et humoristisk og nuanceret portræt af den ulykkelige skjald, der foretrak at præsentere sig således:

Svante Svendsen, født Svensson, blev væk fra mine skånske forældre på en Malmöfærge august 1935 og har siden måttet klare mig selv ved andres hjælp.

At ungdomsoprøret var noget, der fandt sted i 1960erne, kan de fleste blive enige om. Men hvad det helt konkret indeholdt, er der knap så stor overensstemmelse omkring Benny Andersen (født 7. november 1929 i Vangede) er en dansk digter, lyriker, forfatter, komponist og pianist. Han har udgivet digtsamlinger, noveller, romaner. Tidens tern er det sjette studiealbum af den danske sanger og sangskriver C.V. Jørgensen, der udkom i 1980 på Medley Records. Albummet er … Alt-i-sjove-sange.dk og m.m. samt eksempler Bellman: Texter, noter och ljud SE Benny Andersen: Ny fødselsdagssang for voksne – melodien er fra ”Svantes Lykkelige. Viser til download af music cd gratis dansk top, hitlister og mp3 dvd cd hit midi musikbutik Pour plus de détails, voir Fiche technique et Distribution Side 4 VRIST sanghæfte Der var nogen som blev tilbedt, andre måtte nøjes med, digitale vuggestuer, og tilfældig kærlighed. Åh de smukke unge… Pour plus de détails, voir Fiche technique et Distribution Struktur – 16 objekter – forarbejder til Peter Louis-Jensen. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003.

Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding: Løse ark.

Svantes viser

Leave a Reply