Sygelig sødme

Sprog: Dansk
Sideantal: 342
Udgivet: 11-12-2013
ISBN10: 877128527X
ISBN-13: 9788771285277
Forlag: Rosenkilde

Videnskabsmanden David Kelsey får sit hjerte knust af smukke, blide Annabelle. Da han forlader byen for at tjene penge og gøre sig klar til at kunne fri til hende, er hun af en helt anden opfattelse af situationen og gifter sig med en anden. I stedet for at komme videre besættes han af tanken om at vinde hende tilbage og tilbringe resten af sit liv med hende, som det var hans mening fra start. Han køber et hus til dem, tager i al hemmelighed op til det hver weekend og indretter det smukt. Han fortsætter med at skrive sine passionerede breve til Annabelle. Pludselig bliver de for meget for hendes nye mand og han opsøger David. Davids dobbeltliv spidser til og leder ham ud ad nogle dystre spor både for ham selv og hans omgivelser …

Efter sin debutroman Farligt møde skrev Patricia Highsmith blandt andet den populære og anmelderroste serie om Tom Ripley, som også skaffede hende en nominering til Edgar Award. Desuden vandt hun i 1964 den britiske Dagger Award, i 1975 Grand Prix de L´Humour Noir for L´Amateur d’escargot og endelig i 1990 vandt hun Chevalier dans l´Ordre des Arts et des Lettres fra det franske Kulturministerium.

Sukker i overflod stjæler din energi, gør dig fed og giver sygdomme som hjerte-kar-sygdomme, knogleskørhed, migræne og depression. Til alle mine kære læsere, kvinder, mænd unge og ældre. I mit sidste indlæg der omhandlede “meningen med livet” opfordrede jeg jer, til at komme med emner. Søren Aabye Kierkegaard (5. maj 1813 – 11. november 1855) var en dansk teolog og filosof. Kierkegaard regnes ofte som den største danske filosof og som fader til. Når man er fanget i et destruktivt mønster med sin partner, ender man ofte med at gå fra forholdet gang på gang, for blot at gå tilbage igen.

Er dit spil gået i hårdknude fordi du mangler ord med S? Kig i ordlisterne og få udvidet dit ordforråd. Find alle ord med S og vind i Wordfeud og Scrabble.

Ark1 agguato på lur aghi fnug nåle agiata behagelig agile adræt agio velbefindende agire opføre sig handle agisca virke agisce virker agisco agiscono påvirker Staveliste, Danske ord uden Æ – Ø – Å A aalborg aariver ab abandonnere abbed abbedi abbreviation abbreviatur abbreviere abc abderolér abe abede abefest abefolk.

Sygelig sødme

Leave a Reply