Syv gode vaner

Sprog: Dansk
Sideantal: 407
Udgivet: 31-03-2011
ISBN10: 8702108909
ISBN-13: 9788702108903
Forlag: Gyldendal

De fleste kender til dårlige vaner, men med “Syv gode vaner” får man nu nogle gode, der i dén grad kan vende op og ned på ens liv.

Med “Syv gode vaner” lærer Stephen R Covey sin læser at sætte fokus på personlig og professionel effektivitet. Følger man rådene i bogen bliver man hurtigt et langt mere effektivt, ansvarligt og tilfredst menneske, som selv sætter dagsordenen og får hjulene sat i gang – både i dagligdagen og på jobbet.

Bogen henvender sig til alle der måtte være interesserede i at give sit liv en overhaling. Foruden selve bogen er der også en arbejdsbog med øvelser og plads til notatskrivning og selvrevideringer af ens personlige udvikling.

Læs om Syv gode vaner – personlig og professionel effektivitet. Udgivet af Gyldendal. Bogens ISBN er 9788702077797, køb den her Her kan du læse om de syv gode vaner, og hvordan de kan gøre dig mere effektiv, bedre til at samarbejde og hjælpe med at finde din personlige balance. Læs om Syv gode vaner – personlig og professionel effektivitet. Udgivet af Gyldendal. Bogens ISBN er 9788702108903, køb den her Hvis du kan lære syv vaner bliver dit liv markant bedre, mener Stephen R. Coveys. ‘The main thing is to keep the main thing the main thing.’ Her deler jeg et resumé af Steven Covey’s Syv Gode Vaner, som er en af mine yndlingsbøger. Jeg læste. Bogen 7 Gode vaner skrevet af Stephen Covey, har gjort en markant forskel i mit liv.

Læs hvorfor jeg vil anbefale dig, at læse og arbejde med 7 Gode vaner. Personlig og professionel effektivitet Syv gode vaner Vær proaktiv Vi er som mennesker ansvarlige for vores eget liv Vores adfærd er et resultat af vores. Det handler om at aflægge uvaner og putte nogle gode vaner i stedet for, som kan skabe en bedre tilværelse..

De syv vaner bliver gennemgået omhyggeligt i bogen. Læs om Syv gode vaner i kategorien Erhverv div. med ISBN nr. 9788702072983 fra forlaget Gyldendal Business. 7 gode vaner, miniudgave findes nu til alle dem, der vil. – Syv gode vaner.pdf – 7 Vaner_WhitePaper.pdf. I bogen 7 Gode Vaner har Stephen Covey undersøgt de fælles principper,.

Syv gode vaner

Leave a Reply