Tab i vægt med juice kuren

Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Udgivet: 15-09-2011
ISBN10: 8772307951
ISBN-13: 9788772307954
Forlag: Jørgen Paludan

Der er ingen tvivl om, at juice indenfor de seneste år igen har indtaget en af de øverste pladser på podiet. Der dukker flere og flere juiceshops op på stræderne og du kan i højere grad finde bøger, som giver dig råd til, hvordan du presser en sund og givende juice.

Med “Tab i vægt med juice kuren” får du nu muligheden for at tabe dig ved at drikke de helt rigtige juices. I bogen finder du 100 opskrifter på juicer, der alle har et formål: De skal hjælpe dig med dit vægttab og bidrage til forbedringen af både dit udseende og dit velbefindende.

Store Rabatter her De Beste Priser Nå – God Kvalitet Shop enkelt online her! Læs om Tab i vægt med juice kuren – afgiftning, opstramning, forbliv sund og slank. Udgivet af Jørgen Paludan. Bogens ISBN er 9788772307954, køb den her Her får du 10 skønne opskrifter på juice til Juicekuren.. Du kan læse mere om Juicekuren i bogen ‘Tab i vægt med juice kuren’ af Christine Bailey. Du kan læse mere om Juicekuren i bogen ‘Tab i vægt med juice kuren’ af Christine Bailey. Bogen kan købes HER >>.

Læs om Tab i vægt med juice kuren i kategorien Grøn mad/slankekost med ISBN nr. 9788772307954 fra forlaget Paludan. Find planerne for juice-kuren – Weekend juice. Køb ‘Tab i vægt med juicekuren’ bog nu. ‘Tab i vægt med juicekuren’ Find planerne for juice-kuren – Weekend juice-kuren hvis du.

Tab I Vægt Med Juicekuren bog: Find planerne for juice-kuren – Weekend juice-kuren hvis du hurtigt vil tabe dig. Juice-ugen hvis du vil udvikle en slank. Tab i vægt med juice kuren: afgiftning, opstramning, forbliv sund og slank (Forfatter: Christine Bailey, Forlag: Paludan, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN. Vælger du at tabe dig ved at lave din egen hjemmelavede juice,. At tabe sig i vægt er jo i bund og grund et spørgsmål om at ændre dine kostvaner. Tab i vægt med juice kuren. Denne bog er perfekt, hvis du gerne vil rigtig godt i gang med at tabe dig. Bogen er lavet specielt som en slankekur,.

Tab i vægt med juice kuren – afgiftning, opstramning, forbliv sund og slank Forfatter: Christine Bailey BESTIL BOGEN I WEBSHOPPEN Tab i vægt med juice kuren. Store Rabatter her De Beste Priser Nå – God Kvalitet Shop enkelt online her!

Tab i vægt med juice kuren

Leave a Reply