To minutter i dommedag

Sprog: Dansk
Udgivet: 12-04-2016
ISBN10: 8763846837
ISBN-13: 9788763846837

Er Ida medskyldig i Kennys død?

Formår Max at sige fra?

Hvorfor søger Marie dækning i skuret på stranden?

Det er tilspidsede situationer, der præsenteres i de otte noveller, der på helt forskellig vis behandler det at være under pres – et indre personligt pres eller et ydre fra kammerater, forældre eller egne fordomme. Novellerne skildrer, hvordan følelser som skam, beundring og skyld tager kontrollen og kammer så meget over, at det fører til nye indsigter.

Novellerne henvender sig til unge fra ca. 13 år.

Fil størrelse: 1414 KB

I otte vedkommende og velskrevne noveller undersøger Mette Vedsø, hvordan det er at være under pres, og hvad det gør ved unge mennesker. ”To minutter i dommedag. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. I otte vedkommende og velskrevne noveller undersøger Mette Vedsø, hvordan det er at være under pres, og hvad det gør ved unge mennesker. ”To minutter i dommedag. To minutter i dommedag handler om unge mennesker. Unge mennesker, der gerne vil være sig selv, selvstændige, upåvirkelige. Og som er alt andet end det.

Det er I 60 år har det amerikanske tidsskrift Bulletin of the Atomic Scientists taget temperaturen på den globale atomtrussel. Med det karakteristiske dommedagsur på. Læs om To minutter i dommedag – noveller om at være under pres. Udgivet af Høst. Bogens ISBN er 9788763845892, køb den her to minutter i dommedag Download to minutter i dommedag or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get to minutter i dommedag book now. En række forskere har netop offentliggjort, hvor tæt vi er på dommedag, og det er ikke positiv læsning.. – Urets viser er nu blot tre minutter i midnat,.

”To minutter i dommedag” er en velskreven og vedkommende novellesamling, der taler de unges sprog. Enkle noveller er dog en kende uklare. Mette Vedsø giver ikke. Køb To minutter i dommedag. Er Ida medskyldig i Kennys død? Formår Max at sige fra? Hvorfor søger Marie dækning i skuret på stranden? Det.

To minutter i dommedag

Leave a Reply