Travle tider

Sprog: Dansk
Sideantal: 100
Udgivet: 14-12-2016
ISBN10: 8711521228
ISBN-13: 9788711521229

På vej til Max‘ kontor overhører Stevie en ophidset telefonsamtale mellem Max og en ukendt person. Selvom hun prøver ikke at lytte, forstår hun af samtalen, at Max har alvorlige problemer – økonomiske problemer! Og det kan kun betyde én ting: Pine Hollow Ridecentrets eksistens er truet.

Sadelklubbens medlemmer, Stevie, Carole og Lisa, vil gøre alt for at hjælpe Max, og de får travlt med at planlægge en rideopvisning for at skaffe penge til ridecentret …

Bonnie Bryant Hiller er en amerikansk forfatter, der har udgivet et væld af populære børne- og ungdomsbøger. Hun er særligt kendt og elsket for serien Sadelklubben om tre unge piger, der alle elsker heste.De tre veninder Stevie Carole og Lisa er helt vilde med heste. De har dannet en klub ved navn Sadelklubben, og sammen kommer de ud for en masse spændende og til tider farlige ting – alt sammen på hesteryg.Fil størrelse: 1784 KB

Som altid er august en rigtig travl måned her i huset. Høsten skal i hus, og vi 4 piger starter i skole igen. Pigerne er kommet godt i gang – to af dem i nye.

Det har vært noen travle dager både jobbmessig, og privat. Noe baking har det også blitt men lite innlegg her på bloggen. Ikke alltid man rekker alt. a n a l y s e a f e j e n d o m s a d m i n i s t r a t o r e r s k r e v e t a f : b j Ø r n b i s c h o f f – m i k k e l s e n travle tider for Travle tider. Noen bilder fra en livlig dag i forrige uke på Trålbøteriet/Husøy. Klargjøring for tobisfiske dagen før åpning 15 april. See more of Dønn Ærlig Catering as on Facebook. Log In. Forgot account? Det er travle tider for tiden. Den ene dagen etterløses av den andre, og man vet liksom ikke helt hvor man skal begynne. Foruten barna som skal passes på, ha riktig. Travle tider akkurat sånn som me liker det her kan de sjå litt av det me jobber med i dag.

Det er travle tider, og – trøbbel med PC ,forsvunnet bildegalleri- råtten tann og sikkert mye annet også, gjør dagene lange. men morsomt er det, tenk så kjedlig. Travle tider lørdag åpnet Bryggeutstillinga i Råkvåg,i morgen sender jeg bilder til sommerutstillinga på Galleri Hagalid(Hjelmeland)og 24.juni åpner jeg.

Travle tider

Leave a Reply