Turen Går Til Thailand (Turen går til)

Sprog: Dansk
Sideantal: 180
Udgivet: 24-11-2016
ISBN10: 8740018504
ISBN-13: 9788740018509

Bogen dækker hele Thailand med Bangkok, Chiang Mai og Nordthailand, grænselandet mod Burma og Laos samt de sydlige kystområder herunder Pattaya, Thailandbugten med Ko Samui og Ko Pha Ngan og områderne ved Andamanhavet med øerne Phuket og Ko Lanta. Bogen giver et indblik i dagligdagen i Thailand og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om landets historie, kunst og kultur, natur og geografi, mad og drikke. Desuden er guiden rigt illustreret med fotos og kort.Turen går til har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.Fil størrelse: 43400 KB

En heldagstur med frokost inkluderet. Afhentning fra hotellet i Bangkok og herfra går turen til Ancient City – et levende museum hvor. Drømmegolf i Thailand 2017.

16. nov til 4.

desember bærer det av sted på ny runde med drømmegolf i smilenes land. Påmelding og programmet for årets tur kan du. 18.

08.2017 Bora Bora, Fransk Polynesia. Det er dagen jeg har planlagt å seile ut. Er tidlig oppe og går til Yacht Clubben for å gå på nett. Stort udvalg af rejsebøger i FDM’s netbutik.

Besøg også vores fysiske butik og få kyndig hjælp og vejledning til din ferie. Hei Kine! Hyggelig at du tok kontakt ang. Florida turen deres. Jeg blir misunnelig av å høre på planene deres! Dere har VIRKELIG noe å glede dere til 🙂 Vores 6 mest populære rejser til Mexico. Mexico er et stort og varieret land, hvor både kulturen, naturen og maden forandrer sig fra sted til sted.

Vi skræddersyr jeres rejse til Thailand ud fra jeres drømme og vores store erfaring. Du er garanteret en uforglemmelig og tryg rejse. Læs mere her. Et stigende antal danskere ønsker større fleksibilitet og medbestemmelse når det drejer sig om ferien til Thailand. I vort 58 sider katalog tilbyder Holstebro. Thailand er på størrelse med Frankrig, men meget mere langstrakt. Fra nord til syd er der 1.648 kilometer – som turen fra København til Firenze – og her venter. Look who’s talking! Erik’s Corner 2002. 30. Desember Du store for en uke. Hei forresten. Full fart hver dag til gjøken plystrer og båtene.

Turen Går Til Thailand (Turen går til)

Leave a Reply